Knolselderij- appelsalade

Knolselderij- appelsalade

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk frisse en knapperige salade van knolselderij en appel. De geroosterde walnoten geven de salade net dat extra beetje crunch. Serveer op een geroosterde en knapperige snee notenbrood. Voeg voor de juiste smaak mayonaise, citroensap en peper en zout toe.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Knolselderij- appelsalade op tafel.

  1. Snijd de halve knolselderij in dunne plakken en vervolgens in luciferdunne reepjes. Meng in een kom knolselderij met het citroensap en wat peper en zout.
  2. Snijd de appel in vier partjes. Verwijder het klokhuis en snijd de partjes in dunne plakken en vervolgens julienne. Voeg de reepjes appel en mayonaise toe aan de knolselderij en schep alles voorzichtig om.
  3. Rooster de walnoten in een droge koekenpan goudbruin en hak ze grof.
  4. Snijd het notenbrood in dunne sneetjes en bestrijk beide kanten van het brood met wat olie. Verhit de grillpan en rooster het brood goudbruin en krokant.
  5. Verdeel de knolselderijsalade over de sneetjes brood en strooi er de walnoten overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Appelsalade