Spruitjes met varkenshaas uit 1 pan

Spruitjes met varkenshaas uit 1 pan

Smulweb imageSmulweb

Spruitjes met varkenshaas uit 1 pan! Bak eerst de varkenshaas en zet het even apart. Daarna de spruitjes, geperste knoflook en witte stukjes lente-ui aanbakken, ketjap, bruine suiker en water toevoegen en even laten indikken. Vervolgens de varkenshaas weer toevoegen, goed doorwarmen en garneren met het groen van de lente-ui. Ideaal voor eenpansgerecht fanaten!

25 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Spruitjes met varkenshaas uit 1 pan op tafel.

  1. Snij de varkenshaas in kleine reepjes, was de spruitjes en halveer ze, snij de lente-uitjes en houd de witte en groene stukjes gescheiden.
  2. Verwarm 1 eetlepel olie in een grote koekenpan. Bak de varkenshaasreepjes een paar minuten tot ze mooi bruin zijn. Haal ze uit de pan en bewaar tot later.
  3. Verwarm nu 2 eetlepels olie en bak de spruitjes onder af en toe roeren 8 minuten. Voeg de geperste knoflook en het wit van de lente-ui toe en bak nog 1 minuut.
  4. Voeg de ketjap, bruine suiker en 60ml water toe, laat de saus wat indikken.
  5. Doe de reepjes varkenshaas er weer bij en warm alles goed door.
  6. Bestrooi met het groen van de lente-ui en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Spruitjes