Pikant vlees met doperwten

Pikant vlees met doperwten

Smulweb imageSmulweb

Een eenvoudige manier om pikant vlees met doperwten te bereiden. Het vlees is bestrooid met exotische specerijen zoals kerriepoeder en chilipoeder. De doperwten zijn aan deze schotel toegevoegd voor hun frisse smaak. Dit is een veelzijdig gerecht dat in slechts 25 minuten op tafel staat.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pikant vlees met doperwten op tafel.

  1. Snijd het vlees in stukjes. Pel de ui en snipper deze. Laat de doperwten uitlekken. Bestrooi het vlees met zout, peper, kerriepoeder en chilipoeder.
  2. Verhit margarine in een koekenpan. Fruit de ui gedurende ongeveer 3 minuten. Pel de knoflook en pers deze erboven uit. Voeg het vlees toe en bak gedurende ongeveer 15 minuten gaar. Schep af en toe om.
  3. Voeg de doperwten toe en warm nog ongeveer 3 minuten mee. Roer de ketjap en koffiemelk erdoor. Breng het geheel op smaak met zout, peper en chilipoeder.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente