Piccadillo caribisch gestoofd gehakt

Piccadillo caribisch gestoofd gehakt

Smulweb imageSmulweb

Een Caribisch gerecht om van te smullen: piccadillo met gestoofd gehakt, ui, paprika, tomaten en kappertjes. Gestoofd met rozijnen, olijven en peper voor een extra kick. Serveren met rijst en/of bonen voor een volledige maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Piccadillo caribisch gestoofd gehakt op tafel.

  1. In een braadpan gehakt op hoog vuur rul bakken.
  2. Voeg ui, peper en paprika toe en fruit op laag vuur gedurende 3 minuten.
  3. Voeg tomanten, rozijnen, komijn en 100 ml water toe. Laat alles 20 minuten zachtjes stoven en schep af en toe om.
  4. Voeg olijven en kappertjes toe en stoof het geheel nog 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees