Thaise rundvleescurry

Thaise rundvleescurry

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle Thaise rundvleescurry met kruidige currypasta, sereh en kokosmelk of santen. Na een suddertijd van 2 uur, is het vlees supermals en smeuïg. Perfect voor met witte rijst of naan!

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Thaise rundvleescurry op tafel.

  1. Doe olie in een braadpan. Voeg de currypasta toe en smoor deze kort.
  2. Voeg het vlees toe en roerbak het kort.
  3. Voeg de santen, zout en sereh toe en voeg zoveel water toe dat alles net onder staat. Als je kokosmelk gebruikt, voeg dan geen water toe.
  4. Laat het geheel 2 uur zachtjes sudderen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees