Zalmsalade

Zalmsalade

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk verfrissende zalmsalade met fijngesneden cornichons, zilveruitjes, kappertjes en sjalotjes. Alles goed vermengd met losgeprakte zalm, op smaak gemaakt met peper en zout en een uur lang afgedekt in de koelkast laten staan om de smaken extra goed te laten intrekken.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 tl Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zalmsalade op tafel.

  1. Hak eieren, cornichons, zilveruitjes, kappertjes en sjalotje fijn.
  2. Prak de zalm los met een vork.
  3. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
  4. Laat een uur afgedekt in de koelkast staan zodat alles goed met elkaar kan mengen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Zalmsalade