Fricassee van wildzwijn met olijven en salie

Fricassee van wildzwijn met olijven en salie

Smulweb imageSmulweb

Proef de herfst met deze verrukkelijke wildstoofpot. Fricassee van wildzwijn met olijven en salie, zachtjes pruttelend in een saus van kippenbouillon, sherry en room. Serveer met verse pasta voor een verrukkelijke maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Wildzwijnbiefstuk

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Fricassee van wildzwijn met olijven en salie op tafel.

  1. Bak het spek krokant in de olie.
  2. Voeg de ui, knoflook en gedroogde tomaat toe en bak 5 minuten mee.
  3. Bestrooi de reepjes wildzwijn met zout en peper en de bloem. Bak ze mee met het spek en de uien tot het begint te kleuren.
  4. Los de kipbouillon op in 100 ml heet water en schenk dit met de sherry en de room in de pan. Schenk de koude vloeistoffen langs de warme rand van de pan.
  5. Voeg de salie en de olijven toe en roer tot de fricasée begint te binden.
  6. Laat alles nog 5 minuten op laag vuur pruttelen.
  7. Bestrooi met reepjes salie en serveer met verse pasta (parpadelle of tagliatella).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden