Amandelkoekjes met jam

Amandelkoekjes met jam

Smulweb imageSmulweb

Maak deze heerlijke amandelkoekjes met jam nu in een handomdraai. Snijd het amandelspijs in kleine stukjes en kneed daarna alle ingrediënten behalve de jam tot deeg. Leg het in de koelkast, snijd in plakken en bekleed met bakpapier. Druk er per koekje voorzichtig een kuiltje in en doe er wat jam in. Bak de koekjes 20 minuten in de oven.

25 min bereiden

45 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Amandelkoekjes met jam op tafel.

  1. Snij het amandelspijs in kleine stukjes.
  2. Kneed alle ingrediënten behalve de jam door elkaar.
  3. Vorm hiervan 3 cm dikke rollen. Pak de rollen in plastic folie en leg deze plm. 1 uur in de koelkast.
  4. Verwarm de oven voor op 160 graden (hete lucht 140 graden).
  5. Snij de rollen in plakken en bekleed het bakblik met bakpapier.
  6. Leg de plakjes deeg hierop. Druk een kuiltje in elk plakje deeg.
  7. Doe in elk kuiltje wat jam.
  8. Bak de koekjes plm. 20 minuten in het midden van de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Koekjes Jam Amandelkoekjes