Kip pilaf met perzik (slank gerecht)

Kip pilaf met perzik (slank gerecht)

Smulweb imageSmulweb

Een exotisch contrast: smeuïge perziken en een pittige twist van sambal en knoflook bij de zachte smaak van kip en champignons. Serveer deze slanke kip pilaf met rijst en garneer met verse peterselie.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 13 stappen deze heerlijke Kip pilaf met perzik (slank gerecht) op tafel.

  1. Snijd de champignons in plakjes.
  2. Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
  3. Snipper de ui.
  4. Laat de perziken uitlekken en snijd ze in stukjes.
  5. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Ondertussen
  7. Bak de champignons in hun eigen vocht.
  8. Bak de kipfilet met de ui.
  9. Voeg knoflook toe en bak even mee.
  10. Voeg al roerend de tomatenpuree, sambal en ketjap toe.
  11. Voeg indien gewenst een scheutje bouillon of perziksap toe voor meer vocht.
  12. Weeg de rijst af als je op dieet bent.
  13. Strooi wat verse of gedroogde peterselie over de rijst op je bord.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte