Rijstpap

Rijstpap

Smulweb imageSmulweb

Een feestmaal voor de zoetekauwen. Het perfecte nagerecht met een saffraan en vanille twist. Stevig afkoelen in de koelkast, daarna serveren met suiker, kaneel en eventueel slagroom.

45 min bereiden

tussendoortje

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Rijstpap op tafel.

  1. Doe eerst de melk, saffraan en room in een stalen kom.
  2. Voeg de rijst toe wanneer het mengsel warm is.
  3. Laat het geheel koken en roer tot het zacht kookt. Laat het een halfuur sudderen.
  4. Voeg de suiker en vanille toe.
  5. Laat het nog 5 minuten koken.
  6. Zet de kom in koud water in de wastafel.
  7. Giet het mengsel over in een stenen kom en bewaar het in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kruiden Rijst