Indonesische spitskool met kokosmelk

Indonesische spitskool met kokosmelk

Smulweb imageSmulweb

Waan je in Indonesië met deze heerlijke spitskool in kokosmelk met koriander en sambal. Het stoven van de spitskool in de kokosmelk zorgt voor een heerlijke smaak. Geserveerd met gekookte eieren en citroensap. Smullen maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Indonesische spitskool met kokosmelk op tafel.

  1. Kook de eieren in ca. 10 minuten hard.
  2. Snijd de kool in niet al te dunne repen. Snipper de ui en knoflook.
  3. Wok de ui in de olie kort met knoflook, koriander en sambal. Voeg de kool toe.
  4. Schenk de kokosmelk erbij en laat op een laag vuur ca. 10 minuten stoven.
  5. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
  6. Garneer de kool met plakjes ei.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Zuivel Kool Spitskool