Varkenshaasjes met garnalen

Varkenshaasjes met garnalen

Smulweb imageSmulweb

Varkenshaasjes omringd door garnalen in een romige witte wijnsaus. Een heerlijk gerecht waarbij de smaken samenkomen voor een geweldige bite. Snijd de varkenshaasjes in plakjes en giet de saus erover. Voeg wat extra garnalen en bieslook toe voor een finishing touch.

45 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 el Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Varkenshaasjes met garnalen op tafel.

  1. Pel de garnalen en bestrooi de varkenshaasjes met peper. Smeer ze in met mosterd en laat intrekken.
  2. Bak de varkenshaasjes rosé in goede boter en houd warm.
  3. Stoof het fijngesneden uitje in dezelfde pan en blus af met witte wijn.
  4. Voeg room toe en laat indikken. Voeg de garnalen toe en laat ze even meewarmen.
  5. Snijd de varkenshaasjes in plakjes (eventueel zouten) en schik op een schotel. Giet de saus erover.
  6. Bestrooi met enkele garnalen en bieslook.
eet smakelijk