Tom yam soep

Tom yam soep

Smulweb imageSmulweb

Deze Tom Yam Soep gevuld met garnalen zal je smaakpapillen verrassen. De intense, zure en pittige smaken zijn perfect gecombineerd. Geniet met wat stukjes pepertjes in je soep.

15 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Sereh / Citroengras
  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tom yam soep op tafel.

  1. Snijd het citroengras in stukjes, pers de limoen uit en plet de pepertjes. Snijd ook de gember en tomaat in stukjes.
  2. Doe het citroengras, gember, laurier en water in een pan. Breng aan de kook. Voeg de minimais, tomaat, suiker, chilipasta, vissaus en koffiemelk toe. Breng opnieuw aan de kook.
  3. Voeg kip of garnalen toe en roer het limoensap erdoor.
  4. Doe eventueel een paar stukjes pepertjes in een kopje en giet de soep eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep