- 60 g Tomatensap
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Warme salade met biefstuk en gedroogde tomaten op tafel.
- Wrijf de biefstukken in met een lepeltje van de tomatenolie en de peper.
- Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Roer een dressing van de azijn, de mosterd, de mayonaise, het tomatensap en de tomatenolie.
- Verwarm een koekenpan met anti-aanbaklaag, draai het vuur iets lager en bak de biefstuk aan beide kanten bruin en roze van binnen zonder toevoeging van extra vet. Beweeg het vlees tijdens het bakken langzaam over de bodem van de pan. Neem het vlees uit de pan en laat het rusten.
- Bak de champignons al omscheppende 3 minuten in de droge koekenpan op hoog vuur.
- Verdeel de sla, de warme champignons, de reepjes gedroogde tomaat en de sla over 4 borden.
- Snijd de biefstukken in dunne plakjes en leg ze op de salade. Serveer met warm ciabattabrood.