Hartige bladerdeegflapjes

Hartige bladerdeegflapjes

Smulweb imageSmulweb

Knapperig, hartig en zó gemaakt. Laat de bladerdeegflapjes ontdooien en vul ze met een mengsel van ei, kaas, ham en kruiden. Bak ze vervolgens in de oven voor een verrukkelijk hapje!

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 g Zoutvlees

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hartige bladerdeegflapjes op tafel.

  1. Laat de diepvries bladerdeegflapjes ontdooien.
  2. Hou 1 ei achter en doe de rest van de eieren in een kom. Meng het geheel goed door elkaar.
  3. Doe op ieder deegplakje een lepel van het mengsel.
  4. Klop het ei los. Vouw de deegplakjes dicht. Bestrijk de randen en de bovenkant met ei.
  5. Doe de flapjes op een ingevet bakblik.
  6. Zet het bakblik in de oven op 200°C en bak de flapjes in ongeveer 30 minuten goudbruin.
eet smakelijk