Recepten100.nl Recept dat u wilt koken en proeven

Hertenbiefstuk in rode-portsaus

Hertenbiefstuk in rode-portsaus

Een echt kerst gerecht! Heerlijke Hertenbiefstuk in rodeportsaus.

Vergelijkbare recepten zoals Hertenbiefstuk in rode-portsaus

Hertenbiefstuk met portsaus

Hertenbiefstuk met portsaus

Gebakken hertenbiefstuk met portsaus van kersen en tijm.

Vergelijkbare recepten zoals Hertenbiefstuk met portsaus

Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus

Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus

Hertenbiefstuk met een saus van port, kruidnagel, steranijs en kaneel. ... Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus. Bij smaakvolle ... En een goede rode wijn!

Vergelijkbare recepten zoals Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus

- Advertisement -
Hertenbiefstuk met portsaus en knolselderijgratin

Hertenbiefstuk met portsaus en knolselderijgratin

In port gebakken biefstuk met gratin van knolselderij.

Vergelijkbare recepten zoals Hertenbiefstuk met portsaus en knolselderijgratin

Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus

Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus

Hertenbiefstuk van de gril met portsaus. ... boter; 380 ml wildfond (pot); 3 el rode port; 3 jeneverbessen; 1 blaadje witte gelatine; 4 hertenbiefstukken; 4 el olijfolie.

Vergelijkbare recepten zoals Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus

Hertenbiefstuk met bramen-wijnsaus recept

Hertenbiefstuk met bramen-wijnsaus recept

Bereidingswijze Voorbereiding: 10min › Bereiding: 30min › Klaar in:40min. Verwarm de sjalotten, knoflook, bramenjam, en rode wijn in een steelpannetje op  ...

Vergelijkbare recepten zoals Hertenbiefstuk met bramen-wijnsaus

Recept 'gebakken hertenbiefstuk met vijgen'

Recept 'gebakken hertenbiefstuk met vijgen'

Houd het vlees mooi rood. Voeg in dezelfde pan de porto, rode wijn, wijnazijn en wildfond toe. Voeg dan kruidnagel, laurierblad, tijm en de jeneverbessen toe.

Vergelijkbare recepten zoals Recept 'gebakken hertenbiefstuk met vijgen'

Eend met romige portsaus

Eend met romige portsaus

Eendenborstfilet met romige portsaus en peper en tijm. ... 300 g); 400 ml rode port; 200 ml vleesfond (pot 380 ml); 6 takjes tijm; 4 tl zwarte peperkorrels (potje) ...

Vergelijkbare recepten zoals Eend met romige portsaus

Hertenbiefstuk met romige zuurkoolpuree en gebakken ...

Hertenbiefstuk met romige zuurkoolpuree en gebakken ...

Op z'n Hollands! Hertenbiefstuk met gebakken paddenstoelen en zuurkoolpuree.

Vergelijkbare recepten zoals Hertenbiefstuk met romige zuurkoolpuree en gebakken ...

Lamsbout met rozemarijn, asperges, wortel, rösti en rode wijnsaus ...

Lamsbout met rozemarijn, asperges, wortel, rösti en rode wijnsaus ...

17 sept 2012 Neem de pan van het vlees en zet deze met het aanbaksel op het vuur. Wacht tot de pan goed heet is en blus met een halve fles rode wijn.

Vergelijkbare recepten zoals Lamsbout met rozemarijn, asperges, wortel, rösti en rode wijnsaus ...

Hazenrugfilet in rodewijnsaus

Hazenrugfilet in rodewijnsaus

Een lekker hollands recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, hazenrugfilet, olijfolie, volle rode wijn (+ extra scheutje), tomatenpuree, ...

Vergelijkbare recepten zoals Hazenrugfilet in rodewijnsaus

Rodewijnsaus

Rodewijnsaus

Deze rodewijnsaus op Frans recept is perfect voor de wintermaanden!

Vergelijkbare recepten zoals Rodewijnsaus

Recept 'wild met eekhoorntjesbrood'

Recept 'wild met eekhoorntjesbrood'

100 ml, rode porto. 50 ml, room. 1 kl, honing. 15 g, maïzena. 60 g, boter ... de wildfilet, champignons en broccolibloempjes op een bord. Werk af met portosaus.

Vergelijkbare recepten zoals Recept 'wild met eekhoorntjesbrood'

Hazenrugfilet met italiaanse rode-wijnsaus

Hazenrugfilet met italiaanse rode-wijnsaus

Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, ui, knoflook, olijfolie extra vierge met truffelaroma (flesje Monini), wildfond  ...

Vergelijkbare recepten zoals Hazenrugfilet met italiaanse rode-wijnsaus

Reebout met tijm en portsaus

Reebout met tijm en portsaus

Reebout bereid met portsaus en kruiden. ... kamertemperatuur, van de meesterslager*); 12 takjes tijm; 5 el boter; 200 ml rode port; 4 el wildfond; 50 ml slagroom.

Vergelijkbare recepten zoals Reebout met tijm en portsaus